Képkeretezés

Képkeretezés

A megfelelően megválasztott képkeretek erősítik a kép hatását, kiegészítik és lezárják a beléjük foglalt alkotást, de a képkeretezés emellett védelmet is nyújt a képnek a por, a szennyeződések ellen.

Képkeretek készítése

Többféle méretben és stílusban vállaljuk képkeretek készítését az Ön elképzeléseinek megfelelően. A képkeretek készülhetnek fából, fémből és műanyagból egyaránt.

Fa képkeretek

A fa képkeretlécek a legnépszerűbbek, ami az anyag természetes szépségének és melegségének köszönhető. A fa képkeretek terén a legnagyobb választékunk a profil, a szín és a felületkezelés szempontjából.
Mennyiség függvényében egyedi igényeket is készséggel kielégítünk színben és kivitelben egyaránt.

Fém képkeretek

Az alumínium képkeretek a modern stílus kedvelőinek körében rövid időn belül nagy sikert arattak, megjelenésük óta számos irodában, galériában találkozhatunk velük, valamint előszeretettel alkalmazzák fényképészek, grafikusok is munkájuk prezentálására ezt a fajta képkeretezést.

Műanyag képkeretek

A legnagyobb képkeret gyártók a ’90-es évek közepétől kísérleteznek minőségi műanyag képkeretek előállításával, az ágazat dinamikusan fejlődik napjainkban is. Ennek köszönhetően mostanra változatos és tartós műanyag képkeretek megannyi típusából választhatnak az érdeklődők.
A műanyag képkeretek esztétikai hatása vetekszik a fából készített képkeretekével, az árfekvésük azonban jóval kedvezőbb.
Nagyméretű képeknél kisebb teherbírása miatt nem javasolt.

Clips képkeretek

A clips képkeretek segítségével a képeket keret nélkül rakhatja ki a falra. A clips keretek egy farostlemezből és egy üveglapból állnak, ezeket fémkapcsok tartják össze. A kép a két lap közé kerül, igény szerint egy paszpartuval szebbé tehető. A clips képkereteket standard és egyedi méretekben is gyártjuk, választható normál vagy tükröződésmentes üveggel. Nagyobb méretben súlya és törékenysége miatt nem ajánlott.

- Minimális méret: 9×13 cm
- Maximális méret: 70×100 cm

 

 

szolgáltatásoktermékekművészeknekcégünkrőlkezdőlape-mailoldaltérképw-zone